Βυσσινοκηπος - vissinokipos,gr

Καλώς ήλθατε στο Βυσσινόκηπο

Καλώς ήλθατε στο Εργαστήρι Τέχνης και Εκπαίδευσης Βυσσινόκηπος.

 Σε ένα ζεστό, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, παιδαγωγοί με όρεξη και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες του παιδιού, το οδηγούν να ανακαλύψει μέσα από τον απέραντο κόσμο της τέχνης νέους δρόμους, διευρύνοντας τους ορίζοντές του:

  • Με το κουκλοθέατρο που ψυχαγωγεί, παιδαγωγεί και καλλιεργεί την αισθητική έμμεσα, καθώς είναι μια ιδιόμορφη τέχνης που εμπεριέχει όλες τις υπόλοιπες.
  • Με το Θεατρικό παιγνίδι, τη Δραματοποίηση, τη Μουσικοκινητική και το Εκπαιδευτικό Δράμα ασκείται  η κίνηση, ο λόγος και ο ρυθμός.
  • Με τη Λογοτεχνία, την Ποίηση και  τη Μουσική, μαθαίνουμε από την εμπειρία των άλλων και ταξιδεύουμε  μαζί με τα παιδιά σε κόσμους μακρινούς και μαγικούς.
  • Με την επαφή των παιδιών με έργα τέχνης που τους προσφέρει πλούσια ερεθίσματα για την καλλιέργεια της αισθητικής τους  και τους δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν μια προσωπική σχέση με τον πολιτισμό.
  • Με την πλούσια και συνεχώς ανανεωμένη δανειστική μας βιβλιοθήκη που δημιουργήσαμε με φροντίδα και σεβασμό για τα βιβλία και μαθητές μας. Ο δανεισμός βιβλίου, ενισχύει την φιλαναγνωσία, αλλά και το σεβασμό του παιδιού απέναντι στο βιβλίο.
A+ A A-

Ο Λαγουδένιος πήρε τα βουνά!

Μπορεί τα μαθήματα στον Βυσσινόκηπο να σταμάτησαν για τις καλοκαιρινές διακοπές, ο Λαγουδένιος όμως δεν το έβαλε κάτω. Μαζί με άλλες εφτά κούκλες αποφάσισε να πάρει τα βουνά και να παραδώσει μαθήματα Ειρήνης!

Την Κυριακή 13 Αυγούστου θα τουσ συναντήσετε στην Πυρσόγιαννη!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Όταν οι στρατηγοί των δύο αντίπαλων στρατοπέδων, αποφασίζουν να συνεχίσουν τον πόλεμο με κάθε τρόπο... τα παιδιά αναλαμβάνουν δράση...
Οι καμπάνες τα κουδουνάκια και οι κουδουνίστρες είναι το δικό τους όπλο...
Της Ειρήνης...

Παίζουν: Γιάννα Νότη, Εβίτα Αγγέλη

Ήχος  και Φώτα: Ειρήνη Αγγέλη/ Κώστας Παύλου

Διάρκεια παράστασης: 40’

Χρησιμοποιείται η τεχνική του επιτραπέζιου κουκλοθέατορυ. Στην παράσταση παίζουν 8 κούκλες (άμεσου χειρισμού, μαρότες, γαντόκουκλες και muppet).

 

 

Βυσσινόκηπος - vissinokipos.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση : Βεργίνας κ Πανταζίδη Ιωάννινα 45221

Τηλ : 2651400667

Email : info@vissinokipos.gr

   

Facebook

Που θα μας βρείτε