Βυσσινοκηπος - vissinokipos,gr

Καλώς ήλθατε στο Βυσσινόκηπο

Καλώς ήλθατε στο Εργαστήρι Τέχνης και Εκπαίδευσης Βυσσινόκηπος.

 Σε ένα ζεστό, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, παιδαγωγοί με όρεξη και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες του παιδιού, το οδηγούν να ανακαλύψει μέσα από τον απέραντο κόσμο της τέχνης νέους δρόμους, διευρύνοντας τους ορίζοντές του:

  • Με το κουκλοθέατρο που ψυχαγωγεί, παιδαγωγεί και καλλιεργεί την αισθητική έμμεσα, καθώς είναι μια ιδιόμορφη τέχνης που εμπεριέχει όλες τις υπόλοιπες.
  • Με το Θεατρικό παιγνίδι, τη Δραματοποίηση, τη Μουσικοκινητική και το Εκπαιδευτικό Δράμα ασκείται  η κίνηση, ο λόγος και ο ρυθμός.
  • Με τη Λογοτεχνία, την Ποίηση και  τη Μουσική, μαθαίνουμε από την εμπειρία των άλλων και ταξιδεύουμε  μαζί με τα παιδιά σε κόσμους μακρινούς και μαγικούς.
  • Με την επαφή των παιδιών με έργα τέχνης που τους προσφέρει πλούσια ερεθίσματα για την καλλιέργεια της αισθητικής τους  και τους δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν μια προσωπική σχέση με τον πολιτισμό.
  • Με την πλούσια και συνεχώς ανανεωμένη δανειστική μας βιβλιοθήκη που δημιουργήσαμε με φροντίδα και σεβασμό για τα βιβλία και μαθητές μας. Ο δανεισμός βιβλίου, ενισχύει την φιλαναγνωσία, αλλά και το σεβασμό του παιδιού απέναντι στο βιβλίο.
A+ A A-

Ανοίγουμε!!

Ο Λαγουδένιος ανέλαβε το συγύρισμα και ο Λύκαρος να ετοιμάσει το νέο πρόγραμμα του Βυσσινόκηπου.
Είμαστε ακόμα σε περιοδεία γι΄ αυτό αν δεν μας βρείτε στο σταθερό τηλέφωνο ( 26514 00667), καλέστε μας στο κινητό (6977238367).
Το νέο πρόγραμμα δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα από το περσινό.
Θα λειτουργήσουν συνολικά 7 τμήματα.
1 τμήμα για παιδιά έως 3,5 ετών
2 τμήματα προσχολικής ηλικίας
3 τμήματα Δημοτικού
1 τμήμα Γυμνασίου
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες. 
Επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και κάποια τμήματα έχουν ήδη συμπληρωθεί.

Βυσσινόκηπος - vissinokipos.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση : Βεργίνας κ Πανταζίδη Ιωάννινα 45221

Τηλ : 2651400667

Email : info@vissinokipos.gr

   

Facebook

Που θα μας βρείτε