Βυσσινοκηπος - vissinokipos,gr

Καλώς ήλθατε στο Βυσσινόκηπο

Καλώς ήλθατε στο Εργαστήρι Τέχνης και Εκπαίδευσης Βυσσινόκηπος.

 Σε ένα ζεστό, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, παιδαγωγοί με όρεξη και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες του παιδιού, το οδηγούν να ανακαλύψει μέσα από τον απέραντο κόσμο της τέχνης νέους δρόμους, διευρύνοντας τους ορίζοντές του:

  • Με το κουκλοθέατρο που ψυχαγωγεί, παιδαγωγεί και καλλιεργεί την αισθητική έμμεσα, καθώς είναι μια ιδιόμορφη τέχνης που εμπεριέχει όλες τις υπόλοιπες.
  • Με το Θεατρικό παιγνίδι, τη Δραματοποίηση, τη Μουσικοκινητική και το Εκπαιδευτικό Δράμα ασκείται  η κίνηση, ο λόγος και ο ρυθμός.
  • Με τη Λογοτεχνία, την Ποίηση και  τη Μουσική, μαθαίνουμε από την εμπειρία των άλλων και ταξιδεύουμε  μαζί με τα παιδιά σε κόσμους μακρινούς και μαγικούς.
  • Με την επαφή των παιδιών με έργα τέχνης που τους προσφέρει πλούσια ερεθίσματα για την καλλιέργεια της αισθητικής τους  και τους δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν μια προσωπική σχέση με τον πολιτισμό.
  • Με την πλούσια και συνεχώς ανανεωμένη δανειστική μας βιβλιοθήκη που δημιουργήσαμε με φροντίδα και σεβασμό για τα βιβλία και μαθητές μας. Ο δανεισμός βιβλίου, ενισχύει την φιλαναγνωσία, αλλά και το σεβασμό του παιδιού απέναντι στο βιβλίο.
A+ A A-

Έναρξη εγγραφών για τα καλοκαιρινά τμήματα.

Τα καλοκαιρινά τμήματα του Βυσσινόκηπου διαρκούν 5 εβδομάδες, από 18 Ιουνίου έως 18 Ιουλίου.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν επιπλέον ομάδες. 

  • Για παιδιά από 3 ετών.

Πρόγραμμα: Τρίτη και Πέμπτη 19:00- 20:30.

Δομή του μαθήματος: Ένα παραμύθι ή μια ιστορία ζωντανεύει στη σκηνή του Κουκλοθέατρου. Ακολουθεί δραματοποίηση της ιστορίας ή μουσικά παιχνίδια/μουσικοκινητική και ζωγραφική.

  • Για παιδιά από 5 έως 8 ετών.

Πρόγραμμα: Τρίτη και Πέμπτη 17:00- 18:45.

Δομή του μαθήματος: Το Λογοτεχνικό κείμενο που επιλέγεται συνδέεται με μουσικά κομμάτια και πίνακες ζωγραφικής. Ζωντανεύει μέσα από το Κουκλοθέατρο, συνοδεύεται με μουσικά παιχνίδια και δίνει το έναυσμα για το θεατρικό παιχνίδι και την έμπνευση για την εικαστική δημιουργία. 

  • Για παιδιά έως 14 ετών.

Πρόγραμμα: Τετάρτη 18:00- 20:15.

Δομή του μαθήματος: Το Λογοτεχνικό κείμενο που επιλέγεται συνδέεται με μουσικά κομμάτια και πίνακες ζωγραφικής. Ζωντανεύει μέσα από το Κουκλοθέατρο, συνοδεύεται με μουσικά παιχνίδια και δίνει το έναυσμα για το θεατρικό παιχνίδι και την έμπνευση για την εικαστική δημιουργία. 

 

* Ισχύουν ειδικές τιμές για τα αδερφάκια.

*Κατόπιν ραντεβού μπορείτε να δείτε τον χώρο μας από κοντά.

* Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2651 400667 & 6977238367.

Βυσσινόκηπος - vissinokipos.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση : Βεργίνας κ Πανταζίδη Ιωάννινα 45221

Τηλ : 2651400667

Email : info@vissinokipos.gr

   

Facebook

Που θα μας βρείτε